A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Кожен громадянин України став волонтером

Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку було проголошено рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства.

09:56 01.12.2023

Вчителі зарубіжної літератури ділились досвідом роботи

Вчителі зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів Зміївської громади зустрілися онлайн 30 листопада 2023 року, щоб обмінятися досвідом щодо реалізації сучасних інноваційіих практик в системі компетентісно орієнтованого потенціалу уроку.

17:36 30.11.2023

2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством та торгівлею людьми

Кожного року 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. В цей день 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

08:36 29.11.2023

Вітаємо колег

Протягом 20 – 27 листопада 2023 року в дистанційному форматі на базі КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відбулася ХV обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування в учнів соціальної активності, відповідальності й екологічної свідомості".  Вітаємо 2 педагогічні родини Зміївщини з чудовими результатами: дипломом І ступеня в номінації «Система екологічного виховання в сучасному закладі освіти» нагороджено Бірківський ліцей та дипломом ІІ ступеня за  висвітлення сучасних підходів у освітньому процесі в дистанційному форматі, створення  екологічної стежини у віртуальному просторі - Зміївський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 . 

08:05 29.11.2023

Прискореними темпами до активізації боротьби з ВІЛ та припинення епідемії СНІДу до 2030 року

Питання протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні є одним з пріоритетних напрямів державної політики у сфері охорони здоров’я і соціального розвитку. Наша країна ратифікувала законопроекти  ЄС та ООН, зокрема Декларації Цілей розвитку тисячоліття та Політичну декларацію з питань ВІЛ/СНІДу «Прискореними темпами до активізації боротьби з ВІЛ та припинення епідемії СНІДу до 2030 року» Організації Об’єднаних націй.

09:00 28.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень